Decaar CO2 Treatment
 Duur behandeling: 90 minuten
 Prijs: € 89,50

Het doel van de treatment is de huid voorzien van nog meer zuurstof. Zuurstof is heel erg belangrijk bij het verkrijgen en behouden van een mooie huid. Als de huid niet voldoende zuurstof heeft, kan deze ook minder goed genezen van bijvoorbeeld ontstekingen zoals puistjes. Daarnaast zal minder zuurstof ook zorgen voor vroegtijdige huidveroudering. 

**Reiniging:**

Start met een zachte reiniging om onzuiverheden te verwijderen en de huid voor te bereiden op de behandeling.

**Epileren:**

Onze nauwkeurige epilatie techniek zorgt voor een nette en strakke wenkbrauwlijn, aangepast aan uw gezichtsvorm.

**Peeling:**

Door middel van de Oxygen scrub te gebruiken gaan we de dode huidcellen verwijderen. Doorbloeding stimuleren en bereiden we de huid voor op de volgende stap.

**Dieptereiniging:**

Het  Pro Cleansing Gel Mask wordt aangebracht en deze laten we drie minuten zitten. Deze geeft een extra diepe reiniging doordat de huid al voorbehandeld is met de Oxygen scrub.

Hierbij wordt een drukpunt massage gegeven.

**Uitreiniging:**

Grondig uitreinigen is cruciaal om mee-eters en onzuiverheden effectief te verwijderen, waardoor de huid schoon en gezond blijft.

**Co2 masker:**

De huid wordt door middel van kooldioxide (CO2) voorzien van meer zuurstof.

Eerst wordt er een Moisturizing Base Gel aangebracht over het gezicht, de hals en het decolleté. Het Cotton mask wordt over het gezicht en de hals gelegd. Dit wordt flink aanduwd en gaat flink bubbelen.

**Masker:**

Er wordt een geschikt masker gekozen om de huid te kalmeren en te hydrateren na het co2 masker.

**Oxygen Gel:**

De Oxygen Gel wordt aangebracht om de huid nog meer te voorzien van zuurstof, de huid te laten kalmeren en het herstelproces te bevorderen.

**Crème:**

De behandeling wordt afgesloten met een geschikte crème om de huid te voeden en te beschermen. Ook een hydraterende oogcreme word aangebracht.